ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ

2017-05-14 11:14

Συνάδελφοι βρισκόμαστε απέναντι σε μια νέα λαίλαπα μέτρων που οι δανειστές με την κυβέρνηση συμφώνησαν, μέτρα που θα είναι ταφόπλακα για τους εργαζόμενους, τους μικρό επιχειρηματίες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους.

Στα ήδη τρία μνημόνια που έχουν φτωχοποιήσει τον  λαό μας έρχονται να προστεθούν τα νέα μέτρα που σκοπό έχουν να οδηγήσουν στην απόλυτη εξαθλίωση τη μικρομεσαία και μεσαία τάξη, στο όνομα μιας ανάπτυξης που θα αφορά μόνο τους πλούσιους, τους βιομήχανους και τους μεγαλοεπενδυτές.  Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το ξεροκόμματο που θα μας πετάνε, για το πλούτο που θα τους παράγουμε.

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει, μόνο διαρκής αγώνας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, πρώην και τωρινών. Απεργούμε και αγωνιζόμαστε για να ξαναβάλουμε την αξιοπρέπεια στις ζωές μας.

Απαιτούμε  πλήρη κατάργηση των μνημονιακών νόμων που μετατρέψανε τις συντάξεις σε επιδόματα φτώχειας.

Πλήρη επαναφορά όλων των προ μνημονίων εργασιακών δικαιωμάτων, καμμιά αλλαγή στις απολύσεις, ίσα εργασιακά δικαιώματα για όλους, καμμιά Κυριακή του χρόνου τα καταστήματα ανοικτά.

Δίκαιο φορολογικό σύστημα με προστασία των χαμηλών στρωμάτων του λαού μας, να πληρώσουνε επιτέλους αυτοί που δημιουργήσανε και κονομάνε από την κρίση.

Όχι άλλα βάρη στις πλάτες των εργαζομένων

Συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ τη Τετάρτη 17 Μάη

Για τους εργαζόμενους από τη Χαλκίδα θα υπάρχουν λεωφορεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στις 9.30 πμ στο Βούρκο

Για το ΔΣ